HOME » Service

Onze Service

Izabel Bridal fashion werkt rechtstreeks met designers in EU landen. Samen met onze klanten en onze leveranciers wordt een droom bruidsjurk speciaal voor de klant ontworpen en gemaakt. Daarnaast verzorgen we een aantal maatwerk services en diensten met betrekking tot de bruidsaccessoires, zoals: bruids sluiers, bruids jasjes, bruidssieraden en hoepelrokken.

Bruidsjurken op maat

Bruidsjurken op maat

Bekijk hier onze volledige aanbod bruidsjurken:

Bruidsjurken op maat service

Een bruidsjurk online kopen is tegenwoordig niet meer vreemd. Wereld wijdt kiezen aanstaande bruiden voor om hun droom japon via internet aanschaffen. 

Onze bruidsjurken op maat service biedt een mogelijkheid om samen met u de juiste keuze te maken en een trouwjurk voor uw Mooiste Dag op maat speciaal voor U te verzorgen.

Onze bruidsjurken kunt u dus niet via webshop aan te schaffen.

Wij bieden u een deskundig advies m.b.t. de keuze van het model, kleur en andere vragen. 

Hoewel onze service online verloopt, hebben we altijd een persoonlijke contact met onze klanten. 

Stappen plan bruidsjurk bestellen:

1. Kies het gewenste model bruidsjurk uit onze collectie of een sla op uw favoriete bruidsjurk model op.

2. Neem via offerte aanvraag formulier of telefonisch contact met ons op.

3. In overleg met u en onze leveranciers wordt een vrijblijvende offerte op maat voorbereid. 

4. Na de ontvangst van uw akkoord met onze offerte en uw aanbetaling ter hoogte van 50% van de bruidsjurk waarde, start onze leveringstermijn. Leveringstermijnen zijn altijd op aanvraag, maar globale leveringstermijn is 4 -12 weken.

5. Zodra uw bruidsjurk klaar is, ontvangt u een bericht via mail of telefoon. Indien u niet in gelegenheid bent om uw bruidsjurk op onze locatie op te komen halen, kunt u gebruikmaken van onze verzendservice. De betaling van overige openstaande bedrag vindt dan plaats net voor de verzending. Anders kunt u uw betaling contant voldoen bij het afhalen.

Het antwoord op veel gestelde vragen kunt u vinden op onze FAQ pagina. Neem anders contact met ons op.

 

Bruids jasje op maat

Bruids jasjes service op maat

Bruids jasjes service

Bij Izabel Bridal fashion kunt u gebruik maken van een service op maat en meer.

Extra warme voering

Wij bieden een unieke mogelijkheid om uw bruids jasje voorzien van extra warme voering. Deze service heeft betrekking op een aantal modelen van satijn of kunst bont jasjes. Verblijft u tijdens uw bruiloftsdag een langere tijd buiten of is uw trouwlocatie in koele omgeving? In overleg met u zullen we uw bruids bolero of een bruids jasje voorzien van een warme voering die u tegen de kou een betere bescherming biedt.

Op maat service:

Met een service op maat wordt hier bedoeld een aanpassing van de lengtes of een breedte van een bestaand model van onze bruids jasjes. Wij maken geen bruids jasjes volgens door de klant voorgestelde modellen. 

Standaard leveren we de bruids jasjes en bolero's met een mouwlengte van circa 60 cm bij lange mouw modellen. Deze lengte kan op verzoek alvorens uw bestelling worden op uw lengte aangepast. 

Daarnaast bestaat een mogelijkheid om een model uit onze collectie qua rug lengte, of mouw breedte aan te passen. Voor deze service geldt ook dat u de mogelijkheden bespreekbaar maakt alvorens uw bestelling. 

Het aanpassen van de lengtes en/of breedte geldt in principe voor alle modellen.

Met uitzondering van een warme voering optie, overige service valt buiten herroepingsrecht. U kunt dus op maat gemaakte bruidsaccessoires niet retourneren.

 

Bruidssluier op maat

Bruidssluier op maat

Onze bruidssluier op maat service maakt het mogelijk om een droom sluier voor uw Mooiste Dag te verzorgen.

Met onze gunstige qua prijs service en goede kwaliteit materialen bent u verzekerd van een exclusieve bruidsaccessoire.

Kies een bestaande model uit onze ruime collectie sluiers en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wenst u behalve lengte ook een specifieke aanpassing aan uw bruidssluier toevoegen? Wij zullen uw wensen met onze leverancier bespreekbaar maken.

Het maken van een sluier op maat kan een langere leveringstermijn hebben dan onze standaard 10 werkdagen.

 

Het maken van een sluier van eigen stof of elementen is helaas niet mogelijk.

Alle producten op maat kunnen niet worden geretourneerd.