HOME » Nieuws

Op onze nieuws pagina kunt u verschillende ontwikkelingen en acties bij Izabel Bridal fashion volgen. Informatie over diverse aanbiedingen en korting acties.

Verkoop aanpassingen in verband met corona 

26-03-2020

Vanaf heden is tijdelijk niet mogelijk om een artikel op onze locatie te Stiens afhalen. op bestelling te leveren. Producten die in onze voorraad zijn, kunnen gewoon worden verzonden. De reden is dat we geen onnodige risico voor ons zelf en onze klanten willen vormen door een persoonlijk contact. Tevens adviseren we onze klanten om de ontvangen pakket minimaal 24 uur te laten staan en/of afnemen met een desinfectiemiddel. Onze producten zelf vormen geen potentiële besmettingsgevaar.

Eco-vriendelijke werkwijze aanpassing

09-03-2020

Eco vriendelijke werkwijze Izabel Bridal fashion

Wij zijn bezig met het aanpassen van diverse producten in verband met een verandering in onze werkwijze. Aangezien wij een nog betere service aan onze klanten willen bieden, hebben we besloten om een aantal collecties uitsluitend op maat van de klant te gaan aanbieden. Wij vinden kwaliteit van een geleverde bestelling meer belangrijk dan kwantiteit. Met deze wijziging willen we ook onze belasting voor het milieu beperken, doordat we waarschijnlijk minder postpakketten zullen gaan verzenden. Onze klanten hebben vanaf heden ook een optie om hun bestelling in onze showroom locatie te Stiens/Friesland afhalen.

Elke webwinkel die artikels online verkoopt en elke klant die online bestelling doet krijgt weleens te maken met retour zendingen en een miskoop. Behalve een teleurstelling, heeft een retour zending verkeer ook een negatieve invloed op milieu. Het verzorgen en leveren van op maat aangepaste bruidskleding en bruidsaccessoires willen we eventuele teleurstelling kans bij onze klanten en de genoemde last voor het milieu beperken. De veranderingen conform de nieuwe werkwijze zullen we stapsgewijs op onze website invoeren.

Feestdagen voor de deur

03-12-2019

De december maand is begonnen en dat is voor de post en onze leveranciers ook een hele drukke periode. Door deze drukte kan de levering van de door u bestelde producten langer zijn dan op onze website aangegeven.

Tevens willen we u informeren dat we van 15 december 2019 - 4 januari 2020 beperkt bereikbaar zijn i.v.m. kerstvakantie. Bestellingen die in deze periode worden geplaatst worden vanaf 5 januari 2020 in behandeling genomen. 

Meisjes sluiers (Eerste Communie)

09-10-2019

Nieuw in onze aanbod - meisjes sluiers collectie voor de Eerste Communie, bruidsmeisjes of andere speciale gelegenheid. Zie de volledige aanbod op: HAARACCESSOIRES MEISJES.

Nieuwe Outlet/Aanbiedingen pagina

22-07-2019

Op onze nieuwe pagina Aanbiedingen vindt u voordelig afgeprijsde bruidsaccessoires!

Zomer vakantie -leveringstijden

15-07-2019

Op dit moment hebben we vakantie tot 29 juli 2019. De huidige leveringstijden van de bruidsartikelen op bestelling zijn circa 4 weken. Producten uit onze voorraad kunnen nog altijd binnen enkele werkdagen worden geleverd.

Bruids jasjes en bolero's nieuwe collectie 

19-06-2019

Nieuwe collectie bruids jasjes, bruids bolero's en bruids topjes is nu online verkrijgbaar. Zie volledige aanbod op onze pagina Bruids jasjes en op de pagina Warme Bruids Jasjes vindt u een aantal nieuwe producten voor de komende herfst/winter 2019/2020.

Bruids sluiers nieuwe collectie

05-02-2019

Nieuwe modellen bruids sluiers zijn nu gemakkelijk te bestellen via onze website. Zie onze vernieuwde collectie op de Sluiers pagina.

Communie accessoires voor meisjes collectie

27-01-2019

Onze collectie met Eerste Communie kleding en accessoires is nu online en wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe producten! Artikelen in onze voorraad kunnen binnen enkele dagen worden geleverd. Producten op bestelling hebben langere leveringstijden.  In de maand april/mei wordt de meeste drukte voor de communie accessoires en communie jurken op bestelling verwacht. Onze communie en bruidsmeisjes collectie vindt u op de Bruidskinderen en Communie pagina.

Kerst en Nieuw Jaar 2019

24-12-2018

In de kerst en Oud & Nieuw periode zijn we niet beschikbaar. Vanaf 2 januari 2019 worden nieuwe bestellingen in behandeling genomen. Wij wensen u alvast Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwe Jaar 2019 toe!

Bruids Sluiers collectie 

13-12-2018

Onze sluiers collectie is nu volledig beschikbaar. Elk model is ook verkrijgbaar in andere lengtes (maatwerk). 

Vakantie bericht

06-08-2018

Geachte Lezer, Op dit moment zijn we met vakantie tot en met 18 augustus 2018. Nieuwe bestellingen worden vanaf maandag, 20 augustus 2018 in behandeling genomen. 

Ringkussens collectie online

27-07-2018

Ringkussens collectie is nu verkrijgbaar via onze webwinkel.

Leveringstijden tijdens zomer vakantie

20-06-2018

Tijdens zomer vakantie kunnen onze standard leveringstijd afwijken. In de periode vanaf 7 juli 2018 geldt een geschatte leveringstijd van circa 4-5 weken voor de producten op bestelling. Onze excuus voor het ongemak.

Bruidsjasjes van kant collectie

27-02-2018

Bruidsjasjes van kant collectie is nu volledig online en via onze webwinkel te bestellen. U kunt bij ons het meest recente modellen jasjes, bolero's en topjes voor uw bruidsjurk voor een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden. Ga naar onze bruids jasjes collectie en bestel gemakkelijk online.

Bruidsjurken 2018 collectie online!

15 januari 2018

Eerste modellen van het nieuwe bruidsjurken collectie voor het jaar 2018 is online. Wij zijn druk bezig met de volledige presentatie. Binnenkort op onze website de rest van de modellen. 

Bruids jasjes en bruidsschoenen pagina bijgewerkt

15 nov. 2017

Het heeft even geduurd maar op onze pagina Bruids Jasjes en Bruidsschoenen kunt u de huidige aanbod van onze producten al bekijken. 

Website in aanbouw

Onze nieuwe website is online!

Welkom op onze nieuwe website! Wij zijn druk bezig om onze bedrijfspagina voor u volledig maken. Wij hopen dat u binnenkort weer een kijk hier wil nemen en kennis wil maken met onze ruime aanbod bruidsjurken en bruidsaccessoires.

Met vriendelijke groet,

Team Izabel Bridal fashion

Lees meer »