HOME » FAQ » Schoenen Info

Op onze Schoenen Info pagina kunt u informatie vinden over onze bruidsschoenen collectie, de maten, kleuren en overige zaken. Hieronder treft u ook de maattabellen van onze online aanbod trouwschoenen en feestelijke schoenen voor dames. 

Izabel Bridal fashion biedt een ruime assortiment bruidsschoenen en gelegenheidsschoenen in standaard maten en de schoenen die op maat kunnen worden gemaakt.  Dankzij onze directe samenwerking met de producenten zelf, zijn uitgebreide mogelijkheden van toepassing. Alle modellen worden speciaal op bestelling van de klant gemaakt. De leveringstijden varieren tussen 10 werkdagen tot 4 weken.

Merken bruidsschoenen

Wij bieden twee Europese merken bruidsschoenen collecties Amelia en Casani aan. 

Maattabel Bruidsschoenen Amelia

Om de juiste maat van de schoenen te bepalen dient een voetlengte worden gemeten. Uw voetlengte (van beide voeten) kunt u opzoeken in de bijbehorende maattabel. Vrijwel elke mens heeft voeten waarbij de lengte van de linkere voet iets anders is dan de lengte van de rechte voet. Bij kleine verschil houdt u de lengte van de langste voet aan.  De uitkomst kunt u opzoeken in de maattabel hieronder. Is uw voetlengte bijvoorbeeld 25,3 cm - kies dan een maat 38. De voetlengte uitkomst dient altijd naar boven worden afgerond.

Voor de klanten met een groter voetlengte verschil biedt onze collectie van Casani een mogelijkheid om de bruidsschoenen op maat te verzorgen. Meer informatie over vindt u op onze Service pagina.

Voetlengte in cm Maat
22,5 cm 35
23,5 cm 36
24,5 cm 37
25,5 cm 38
26 cm 39
27 cm 40
28 cm 41

Bruidsschoenen Casani

Bruidsschoenen en feestelijke schoenen voor dames van de producent Casani zijn verkrijgbaar in de standaard maten vanaf maat 34 - 44. Alvorens uw bestelling dient de voetlengte en de voetomvang meting worden uitgevoerd. Hieronder treft u de nodige informatie:

Voetlengte meting

Voetlengte meten

U kunt het beste de voetlengte meting in de ochtend en in de avond uitvoeren.

Bij een twijfel over de maatkeuze kunt u gerust contact met ons opnemen.

  1. Zet de voet in de staande positie op een vel A4 papier.
  2. Neem de meting af met een kousen of panty aan.
  3. Teken uw voetcontouren met een potlood of een pen. Zorg voor een nauwkeurige tekening.
  4. Neem met een meetlint de afstand tussen de twee einden van de getekende voet 
  5. Herhaal de meting nu volgens de stappen 1-4 voor de andere voet.
  6. Noteer de waarde van de voetlengte van de langste voet (de meeste mensen hebben voeten met een klein verschil in de voetlengte).
  7. Zoek de uitkomst van uw voetlengte in de schoenen maattabel hieronder. Is de waarde van de voetmeting iets anders dan de tabel aangeef, rond dan het bedrag naar boven af. Vergeet niet dat uw voetlengte ook circa 3-5 mm ruimte marge nodig heeft. De tenen komen namelijk niet helemaal tot het eind van de schoenenneus. 

Voetomvang meting:

Nadat u de voetlengte meting hebt uitgevoerd, kunt u de voetomvang meting doen. Met behulp van een naaister meetlint meet nu de omvang van uw voet in de breedste gedeelte. De uitkomst kunt u opzoeken in onze tabel. Is de waarde van uw meting licht afwijkend? Rond dan het getal naar boven af. Is de uitkomst te verschillend? Neem contact met ons op.

Voetomvang meten
Voetomvang in cm Schoenenmaat
19,5 cm 34
20 cm 35
20,5 cm 36
21 cm 37
21,5 cm 38
22 cm 39
22,5 cm 40
23 cm 41
23,5 cm 42
24 cm 43
24,5 cm 44