HOME » FAQ » Jasjes Info

Op deze pagina Jasjes Info vindt u informatie over onze bruids jasjes. Alle modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 (XS). De meeste bruids jasjes worden tot en met maat 52 (6XL) gemaakt. Hieronder treft u een algemene maattabel. Om de juiste maat te bepalen dient een meting van de borstomvang en de schouderbreedte worden uitgevoerd. De juiste maat die u nodig hebt kan dus anders zijn dan u gebruikelijk draagt. 

Meten van borstomvang

 Het meten van uw borstomvang kan worden uitgevoerd met behulp van naaister meetlint. Neem de meting af van uw borstkast ter hoogte van de tepels. Meet niet te strak maar zonder extra centimeters. Voer vervolgens de meting van de schouderbreedte volgens hieronder aangegeven methode.

De meting van de schouderbreedte:

De meting van uw schouderbreedte kan het beste door een andere persoon worden gedaan. Sta recht op en adem rustig. Vraag uw hulp persoon om met een meetlint de breedte van uw schouders op te meten met een naaister meetlint. De meting dient van de schoudernaad tot  schoudernaad worden uitgevoerd.  De waarde van de meting in cm of inches kunt u samen met de waarde van de borstomvang opzoeken in onze maattabel.

Maattabel bruids jasjes internationaal

Zoek in hieronder aangegeven maattabel de juiste maat van uw bruids jasje of bruids bolero met behulp van uw borstomvang en uw schouderbreedte. Neem altijd een afronding naar boven van uw maten, bijvoorbeeld: uw borstomvang is 91 cm en uw schouderbreedte is 39.5 cm. Kies dan maat 40/L. Is uw borstomvang bijvoorbeeld 90 cm en uw schouderbreedte 37 cm, dan kunt u het beste maat 38/M kiezen. Bij twijfels over de maatkeuze kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Standaard lengtes bruids jasjes

Bruids jasjes in bolero model en bruids topjes hebben standaard een rug lengte van circa 32 cm, afhankelijk van de maat. Modellen jasjes met 3/4 mouwen hebben een mouwlengte van circa 38 cm en modellen met lange mouwen hebben een mouwlengte van circa 60 cm. Hebt u een bruids jasje nodig volgens uw eigen maten, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer over onze maatwerk aanbod vindt u op de pagina Service.

Bruids jasjes leveringstijd en retourneren

Bruids jasjes worden in standaard uitvoeringen in circa 10 werkdagen geleverd. Deze leveringstijd bestaat uit productie tijd + verzending naar uw adres. Rondom de nationale feestdagen en vakanties kunnen de leveringstijden afwijken. Hebt u op een korte termijn een jasje of bruids bolero nodig? Neem contact met ons op. Mogelijk kunnen we u een passende bruids jasje uit onze voorraad leveren. Voor online bestelde en geleverde producten geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel omruilen of herroepen. Bruidsaccessoires op maat kunnen we helaas niet retour nemen. U kunt wel met ons contact opnemen. Wij doen ons best om een probleem samen met u oplossen.