HOME » BRUIDSACCESSOIRES » Sluiers

Bruidssluiers van fijne tule of soft tule kwaliteit bij Izabel Bridal fashion zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en lengtes. In onze collectie vindt u sluiers met kant, sluiers met steentjes, sluiers met kraaltjes en parels of sluiers met satijn randje. Onze sluiers zijn gevestigd op een onopvallende, transparante kam. Kant en kant klaar om te dragen. Naast standaard lengtes is er mogelijk om een sluier op maat te leveren. Meer informatie kunt u vinden op onze Service pagina. Bestel gemakkelijk uw droom bruidssluier in onze webwinkel.

Bruidssluiers collectie

Een bruidssluier kan als enige haar versiering worden gedragen, maar ook in combinatie met een bruids tiara, diadeem of een andere haar accessoires. Andere producten om uw bruidskapsel te versieren vindt u op onze Haaraccessoires Bruid pagina.

Bruidssluier betekenis

Traditionele sluiers voor de bruid. Een bruidssluier symboliseert kuisheid, maar heeft ook een religieuze betekenis. Vroeger droegen aanstaande bruiden een sluier ook als bescherming tegen een "boze oog".  Tegenwoordig  wordt sluier gedragen door een bruid tijdens een kerkelijke ceremonie en/of als prachtige en romantische bruidsaccessoire die een trouwoutfit compleet maakt.