HOME » BRUIDSACCESSOIRES » Hoepelrokken

Hoepelrokken en Petticoats

Hierbij presenteren we onze collectie hoepelrokken voor een bruidsjurk en/of galajurk. Alle modellen zijn online verkrijgbaar via onze webwinkel, in de kleuren wit of ivoor. Daarnaast bieden we een service om een hoepelrok/petticoat voor u op maat te maken. Meer informatie over vindt u verder op deze pagina.

U hebt u droom bruidsjurk gevonden, maar helaas zit er hoepelrok niet bij? Bij Izabel Bridal fashion kunt u mogelijk de juiste hoepelrok of petticoat gemakkelijk verkrijgen. Onze hoepelrokken zijn standaard in een universele maat te bestellen. De lengte van elke model is circa 100 cm. De universele maat heeft een betrekking op de dames maat van 32 tot ongeveer 44. Hebt u een andere maat en/of lengte van een model hoepelrok nodig? Dat is wellicht mogelijk met onze service op maat. Stuur ons een vrijblijvende offerte aanvraag via onze online formulier. Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoepelrok keuze maken

Om de juiste hoepelrok voor uw bruidsjurk of galajurk te vinden is het belangrijk dat u de volgende informatie hebt:

  • model jurk (bijvoorbeeld: a-lijn, empire, meermin, trompet, ball gown (wijde prinses jurk), knielang, verlaagde taille, etc.
  • exacte kleur van de jurk (bijvoorbeeld: (sneeuw) wit, ivoor, roomwit, ecru of anders.
  • de rok lengte van de jurk
  • de rok wijde en de omtrek 
  • uw taille omvang

Hebt u een advies nodig of een vraag met betrekking tot onze hoepelrokken dan zijn we u graag van dienst! Neem contact met ons op. Wij doen ons best om een perfecte petticoat voor u te vinden.