HOME » BRUIDSACCESSOIRES » Bruidssieraden

Bruidssieraden collectie bij Izabel Bridal fashion kunt u online bestellen. Unieke ontwerpen dames sieraden voor een speciale gelegenheid. Handgemaakt en hypoallergeen. Afkomstig uit Nederland en EU designers. Snelle levering van producten uit voorraad. Mogelijkheid om een sieraad naar uw wens aan te passen.

Bruidssieraden sets

Bruids armbanden 

Bruids oorbellen

Bruids armbanden met oorbellen sets

Bruids armband wordt gedragen meestal in combinatie met bruids oorbellen en/of bruids ketting. U kunt een armband dragen op een blote pols maar ook op een jurk mouw of in combinatie met bruids handschoenen. Een bruids armband moet niet voor een afleiding van de gehele trouwjurk zorgen. Armbanden met transparante kristallen passen vrijwel bij alle kleuren van de trouwjurken. Sieraden met parels kunt u het beste afstemmen met de kleur van uw trouwjurk (wit - wit, ivoor-ivoor, etc.

Bruids kettingen

Bij een bruidsjurk met een decolleté of strapless jurk kunt u uw halslijn een extra feestelijke accent geven met een (bruids) ketting.  Subtiele bruids halsketting wordt vaak gedragen bij een rijk bewerkte jurken en grotere ketting bij strakke of simpele modellen. Het is echter geen regel. De vorm van uw nek en hals, uw schouderlijn, uw personaliteit en eigen smak zijn ook een belangrijke aandachtspunten bij de keuze van de juiste sieraden.

Naast sieraden kunt u ook uw bruids haarstijl versieren met diverse haaraccessoires. Zie onze aanbod Haaraccessoires Bruid en Sluiers en bestel gemakkelijk gewenste bruidsaccessoires online.