HOME » Bestellen

Alle producten in standaard maten en uitvoeringen kunt u online bestellen via onze website. Voor de bruidsjurken op maat en andere aangepaste artikelen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bestelling plaatsen

U kunt uw bestelling plaatsen via onze website, telefonisch of via mail.  Een online bestelling gaat eenvoudig d.m.v. het gewenste product (producten) in de winkelmaandje te plaatsen en de online instructies volgen. Voor telefonisch bestellen kunt u bellen op 06 401 14 933 vanuit Nederland en op 00 31 6 401 14 933 via buitenland. Een bestelling via mail: info@izabelbridal-fashion.com

 

Producten op maat bestellen

Afhankelijk van product, kunt u wel of niet een artikel op maat online bestellen. Dit wordt duidelijk in de omschrijving aangegeven. 

Betalingsmogelijkheden:

U kunt een betaling voor uw bestelling voldoen volgens deze methoden:

 

  • via geautomatiseerde betalingssysteem bij online bestelling,
  • via PayPal,
  • Vooruitbetaling per Bank Overschrijving,
  • 50% aanbetaling + 50% bij afhalen (geldt momenteel alleen voor de bruidsjurken),
  • Achteraf met Rembours (u betaalt dan het gehele aankoopbedrag + bijkomende Rembours kosten aan de postbezorger).

Landen van levering

Wij leveren onze producten momenteel naar de volgende EU landen: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Luxemburg en Zweden.

Hoe weet ik dat mijn betaling is voldaan?

Nadat u een bestelling geplaatst hebt en betaald, ontvangt u van ons een bestellingsbevestiging en een betalingsbevestiging per mail toegezonden.

Leveringstijden

De leveringstijd van uw bestelling is afhankelijk van een soort product. Artikel uit onze voorraad kan in 1-3 werkdagen worden geleverd. Producten op bestelling in standaard uitvoering hebben een leveringstijd van circa 1,5 week -5 weken. Dat hangt van de leverancier af. Bij elke artikel hebben we een geschatte tijd aangegeven. Bruidsjurken hebben afwijkende leveringstijden en deze wordt altijd in overleg met de klant afgestemd.

Leveringswijze

Uw bestelling wordt meestal als een aangetekend post verzonden. Kleine artikelen worden weleens als een brievenbus pakket verstuurd. Zodra het pakket onderweg is, ontvangt u een mail bericht met een barcode en de link naar de website van onze post partner om uw zending online te volgen.

Bruidsjurken op maat kunnen op afspraak op onze locatie worden opgehaald.

Hoe kan ik mijn bestelling omruilen?

Voor bijna alle producten in standaard maten en uitvoeringen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn kunt u uw bestelling omruilen voor een andere product. Neem eerst contact met ons op om uw omruiling wens aan ons doorgeven. U hoeft geen nieuwe bestelling voor aanmaken, tenzij uw leveringsadres in het buitenland is. Uw huidige bestelling kunt u binnen 14 dagen na de ontvangst retourneren naar de volgende adres:

 

Izabel Bridal fashion

t.a.v. I. Leenstra

De Anjen 71

8918 LK  LEEUWARDEN

NEDERLAND

 

De kosten voor een retour zending zijn voor de klant

Zodra het pakket bij ons wordt geleverd, ontvangt u een bevestiging van retour en voor uw nieuwe bestelling.

Het pakket met omruiling product wordt kosteloos binnen Nederland verzonden. Een omruiling vanuit buitenland wordt door ons als een nieuwe bestelling behandeld. 

Bestelling herroepen en/of retour zenden

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na de ontvangst zonder opgave van een reden herroepen. Dit geldt voor alle producten in standaard maten, uitvoeringen met uitzondering van producten die uitgesloten zijn van een herroepingsrecht. 

Daarnaast hebt u 14 dagen de tijd om uw huidige bestelling naar ons retour zenden. U ontvangt dan uw volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug op uw bankrekening (of PayPal rekening). Om uw herroeping aan ons kenbaar maken kunt u de volgende methode toepassen:

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?

Nadat u uw order hebt herroepen, kunt u binnen 14 dagen het pakket naar ons retour zenden. Indien mogelijk in de originele verpakking. U dient zelf het pakket frankeren. De kosten voor de retour zijn voor de klant.

Onze retour adres is:

Izabel Bruidsmode,

t.a.v. I. Leenstra

De Anjen 71

8918 LK  Leeuwarden

Nederland

De retour producten dienen in een oorspronkelijke staat zijn, zonder geur- en gebruik sporen, met labels er aan. 

Sommige artikelen zijn uitgesloten van de retoursrecht. Informatie over deze producten kunt u vinden op onze pagina Retouren.