Izabel Bridal fashion

Izabel Bridal fashion biedt een ruime assortiment online van verschillende bruidsmode artikelen. Bent u opzoek naar een (complete) bruids outfit dan kunt u deze gemakkelijk en veilig via onze website bestellen. Lees verder over onze bruidsmode aanbod, kinderkleding voor speciale gelegenheden, galakleding voor dames en onze speciale services. Onze aanbod omvat allerlei bruidskleding welke een bruid nodig heeft voor haar bruiloftsdag. Van een bruidsjurk en bruidsschoenen tot de sluier en of andere bruidsaccessoires. Daarnaast hebben we ook in onze aanbod een collectie special voor de bruidskinderen en Eerste Communie gelegenheid.

AANPASSING BELEID 

In verband met coronawirus, werken we momenteel alleen online. Afhalen op onze locatie is niet mogelijk. 

Bruids Mondmaskers

Bruids mondmaskers van hoge kwaliteit satijn, met kant bewerkt voor uw bruiloft. Comfortabel om te dragen. Voorzien van elastische oor houders. Verkrijgbaar in de kleur wit en de maat universeel. Bestel gemakkelijk via onze webshop:

Bruidskleding Aanbod 

Bruidsjurken online

Bruidsjurken online collecties bij Izabel Bridal fashion bieden een ruime keuze aan het meest trendy modellen. Geen oude jurken van voorgaande jaren maar telkens nieuwe jurken, rechtstreeks van de producent. Bekijk onze aanbod en bestel uw droom bruidsjapon. 

Bruidsaccessoires

In onze webwinkel met bruidsaccessoires vindt u bruids jasjes van kant, satijn, tule, organza en kunst bont. Daarnaast bieden we een ruime assortiment van bruids sjaals, cape''s. feestelijke jasjes, sluiers, bruidssieraden, bruidsschoenen, hoepelrokken, bruidshandschoenen, bruids haaraccessoires en meer. 

Bruidskinderen-Communie

Bruidskinderen collecties voor de kleine bruidsmeisjes bieden verschillende modellen jurkjes , jasjes en bolero's en haaraccessoires. Tevens zijn deze collecties bestemd voor de Eerste Communie, verjaardag en/of andere speciale gelegenheden.  Zie onze volledige aanbod en bestel gemakkelijk online.

Unieke online service

Izabel Bridal fashion biedt online unieke service om een gewenste bruidsjurk uit onze collectie aan te passen en direct op maat maken voor een bruid. Daarnaast zijn vele van de bruidsjurken in onze assortiment voorzien van aanvullende elementen die u niet meer apart hoeft aan te schaffen. Tevens is het mogelijk om een bruidssluier in de door u aangegeven lengte  te maken. Ook bieden we uitgebreide service met betrekking tot bruidsaccessoires. Meer informatie vindt u lezen op de Service pagina.

Onze Voordelen

  • U kunt gemakkelijk uw bestelling online plaatsen en veilig betalen.
  • Uitgebreide (Nederlandse) klantenservice en professionele advies.
  • Met de 14 dagen niet goed = geld terug garantie, bent u verzekerd van een juiste aankoop. (m.u.v. bruidsmode op maat en overige uitsluitingen)
  • Gegarandeerd Europese producten,
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding,
  • Gratis verzending voor NL
  • Gratis ruilen van een bestelling,
  • Uitgebreide maatwerk services,
  • Afhalen van de bruidsjurken op onze locatie op afspraak mogelijk.

Online bruidskleding bestellen /Webshop

 Alle bruidsaccessoires, galakleding en bruidskinderen en Eerste Communie kleding en benodigde producten in standaard maten en uitvoeringen kunt u gemakkelijk online bestellen. Wij wensen u alvast veel winkel plezier online.